Connect with us

Restart News


ANGAJAȚII ANAF VOR FI PREGĂTIȚI DE PSIHOLOG

foto: google.com

Angajații ANAF de la ghișeu vor fi pregătiți de către psihologi în cadrul unor cursuri de perfecționare susținute cu psihologi și finanțate de către organizația mediului de afaceri Romanian Business Leaders, a anunțat președintele ANAF, Lucian Heiuș, potrivit Profit.

Prin aceste cursuri de perfecționare, făcute cu specialiști, îmi doresc ca funcționarul care are contact direct cu contribuabilul să poată avea o atitudine corectă, să fie zâmbitor, amabil, să fie aplecat spre nevoile pe care le are acel contribuabil când vine la nivelul Fiscului”, a declarat șeful Fiscului.

Am semnat un protocol de colaborare cu asociația psihologilor din România, prin Romanian Business Leaders, pe banii lor vor face cursuri gratuie cu angajații ANAF care lucrează în front office, care au contact direct cu contribuabilul, tocmai pentru a încerca să creștem modul și calitatea serviciilor pe care le are un om care stă la un ghișeu și se întâlnește cu 10-20-30 de contribuabili într-o zi.

Prin aceste cursuri de perfecționare făcute cu specialiști, îmi doresc ca funcționarul care are contact direct cu contribuabilul să poată avea o atitudine corectă, să fie zâmbitor, amabil, să fie aplecat spre nevoile pe care le are acel contribuabil când vine la nivelul Fiscului. Este o premieră, facem asta printr-o asociație a oamenilor de afaceri, care ne finanțează, ANAF necheltuind niciun ban”, a spus Heiuș.

foto: google.com

Atitudinea nepotrivită a unora dintre angajații ANAF a fost de-a lungul anilor o nemulțimire majoră a celor care au treabă prin agențiile instituției. 

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze