Connect with us

Restart News

Firmele de transport persoane,  verificate de polițiști

Firmele de transport persoane din Mehedinți au fost verificate, în această dimineață, de către polițiști, în cadrul unei acțiuni pentru siguranța rutieră. S-a pus accent pe legalitatea documentelor de transport, trasee, grafic de circulație. Însă, au fost testați cu alcooltestul și șoferii care efectuează transportul, doi dintre aceștia fiind depistați că au consumat băuturi alcoolice.

”Au fost verificate  deţinerea documentelor necesare efectuării transportului public de persoane și verificarea respectării traseului şi a graficului de circulaţie, cu opririle aferente. De asemenea, polițiștii au acționat pentru respectarea capacităţii maxime de încărcare a autovehiculelor de transport persoane. În urma acțiunii, polițiștii au depistat în trafic doi conducători auto care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest care a indicat o alcoolemie de 0.04 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv 0.16 mg/l alcool pur în aerul expirat”, comunică IPJ Mehedinți.

Șoferii care conduceau sub influența băuturilor alcoolice s-au ales cu amenzi, iar, ca măsură complementară, suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze