Connect with us

Restart News

ZIUA MARINEI NU SE MAI SĂRBĂTOREȘTE ANUL ACESTA LA SEVERIN

Autoritățile portuare din Drobeta-Turnu Severin nu au anunțat către primărie organizarea evenimentului

Ziua Marinei nu se mai organizează anul acesta la Drobeta-Turnu Severin.
Din cauza faptului că organizatorii evenimentului nu au făcut în timp util solicitarea către primărie, municipalitatea nu se poate implica în organizare. Așa se face că anul acesta severinenii nu se vor mai bucura de jocurile marinărești și cântecele Fanfarei, obiceiuri care deveniseră tradiție până acum.

“Pentru orice organizator care vrea ca un anumit eveniment să fie marcat în Drobeta-Turnu Severin și dorește sprijinul autorităților locale, trebuie să facă o solicitare din timp. În mod normal se fac la începutul anului sau măcar cu o lună, două înainte. În acest an noi nu am primit o solicitare în termen util ca să putem să ne implicăm. Din acest punct de vedere noi nu suntem implicați anul acesta la Ziua Marinei sau alte activități marinărești.” a explicat Aurel George Vlăduț, purtătorul de cuvânt al Primăriei Drobeta-Turnu Severin.

Portul din Drobeta-Turnu Severin se află în administrarea Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Fluviale Giurgiu.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze