Connect with us

Restart News

ALADIN GEORGESCU ȘI-A SCOS MANAGERUL SPITALULUI LA O POZĂ

După îndelungi insistențe din partea consilierilor județeni din cadrul Consiliului Județean Mehedinți, insistențe care durează de vreo doi ani, în sfârșit, toată lumea a avut posibilitatea de a vedea o poză cu managerul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu-Severin.

Pe principiul, e bine și într-o poză, decât deloc,  este prezentată ilustra doamnă misterioasă,  într-o postare a Consiliului Județean, pe mediul on-line. Scopul postării, în aparență, prezentarea demarării proiectului tehnic de reabilitare pe eficiență energetică, probabil,  pentru a nu ieși frigul iarna din spital, și căldura vara.

În esență, președintele Consiliului Județean Mehedinți, sugerează că , spitalul are o conducere validă și validată, de domnia sa. Postarea apare ca o confirmare a celor relatate de noi în articolele anterioare, că managerul spitalului este total inexistent în peisajul medical.

Citește și: JOS LABELE DE PE SPITAL : EL ESTE-AL PACIENȚILOR

Contactată telefonic de către redacția RestartNews.ro, consilierul județean Georgiana Coca, unul dintre consilierii contestatari ai activității conducerii spitalului, ne-a declarat:

Foto: Georgiana Coca, consilier județean Mehedinți

” Vă mărturisesc că nu mă așteptam la asta, trebuie să recunosc,postarea mi-a stârnit amuzamentul.  După ce am solicitat prezența managerului în cadrul ședințelor de CJ în nenumărate rânduri, atât eu, cât și colegii mei, doamna manager și-a făcut apariția, dar nu la ședință, ci într-o postare a președintelui Aladin Georgescu, pe facebook. Ce pot să mai zic? Golăneală, eu așa o consider, sfidare a noastră, dar mai ales, a cetățenilor acestui județ, care contribuie financiar la susținerea acestui spital. Eu o aștept cu mare interes pe doamna Bobîlcă la ședința ordinară de la finalul lunii iunie. Am multe întrebări, la care domnia sa, cu siguranță, îmi poate da răspunsuri. Sunt ferm convinsă că de data aceasta, va binevoi să ne onoreze cu prezența, cu mari eforturi,ce-i drept, ținând cont de programul dumneaei încărcat. Sunt sigură că nu are nimic de ascuns, că își dorește ca toți mehedințenii să beneficieze de toate informațiile legate de spital, susținut și întreținut pe banii lor. Cât despre atitudinea președintelui, nu pot să spun decât atât: Mai bine mai târziu, decât niciodată, sper că nu voi rămâne doar cu poza!”

Criticată într-o lungă serie de situații, conducerea Spitalului Județean de Urgență ne aruncă praf în ochi. Faci o poză, râzi forțat și toate problemele s-au rezolvat! Bine că se mai reabilitează una, alta, că poate, toate neregulile de acolo, vor fi zidite de Manole, în pereți.

Citește și: DOCTOR DE FAMILIE, ANGAJAT ILEGAL LA UPU DROBETA TURNU SEVERIN

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze