Connect with us

Administrație

Puncte de prim-ajutor în Drobeta Turnu-Severin, revine vremea caniculară

De mâine, județul Mehedinți se va afla sub avertizare de cod portocaliu de caniculă. Autoritățile se pregătesc pentru a întâmpina eventualele incidente cauzate de valul de căldură. În Drobeta Turnu Severin, autoritățile locale au reactivat cele 11 puncte de prim-ajutor, deschise în fiecare vară, pentru persoanele care au nevoie de asistență medicală imediată.

„La fel ca fiecare an, în perioadele caniculare, venim în sprijinul populației, organizând puncte de prim-ajutor în diferite zone din oraș. Acestea sunt dotate cu dozatoare de apă, aer condiționat, iar cetățenii pot beneficia de asistență medicală. Cu toate că ne-am pregătit pentru a veni în sprijinul populației, ne dorim să nu se petreacă incidente. De aceea, îi sfătuim pe oameni să își ia toate măsurile de precauție!”, declară primarul municipiului Drobeta Turnu-Severin, Marius Screciu.

Zonele în care găsiți cele 11 puncte de prim-ajutor

1.Sediul primăriei

2.Sediul Direcției de Taxe și Impozite

3.Piața Mircea 1

4.Piața Mircea 2

5.Autogara

6.Târgul Veterani

7.Piața Crihala

8.Piața Crișan

9.Ștrand Schela – poarta 1

10.Ștrand Schela – poarta 2

11.Sediul Direcției de Asistență Socială Drobeta Turnu Severin.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze