Niciun comentariu

CONSILIERII LOCALI DIN ORȘOVA, ÎN ȘEDINȚĂ 

Consilierii locali ai municipiului Orșova s-au întrunit, ieri, într-o ședință de lucru pentru a analiza și a vota trei puncte de pe ordinea de zi.

Cel mai important proiect de hotărâre discutat și aprobat a fost cel privind aprobarea susținerii financiare a Clubului Sportiv Școlar Orșova. Această măsură are ca scop asigurarea serviciilor de masă ale elevilor sportivi și decontarea transportului pentru competițiile interne, necesare activității de pregătire pentru anul competițional 2024. 

Este vorba de sprijinul financiar pe care îl adăugăm noi, ca autoritate locală, din bugetul propriu, pentru elevii Clubului Sportiv Municipal din Orșova. Le asigurăm hrana dar și plata transportului și cazarea profesorilor atunci când merg în selecție pentru a se putea deplasa fără să aibă cheltuieli din propriul buzunar,” A precizat primarul municipiului Orșova, Marius Stoica

Alte două proiecte de hotărâre discutate au vizat modificarea organigramei, a statului de funcții și a numărului de personal al Direcției de Asistență Socială a municipiului Orșova, precum și reprezentarea în justiție a Consiliului Local al municipiului Orșova în cadrul unui dosar specific.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: consiliul local, orsova, restartnews, sedinta

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed