Connect with us

Regiunea Sud-Vest

 (Video) Doi tineri prinşi circulând cu 179 km/h şi 147 km/h

Doi șoferi teribiliști din județul Dolj au rămas fără permis de conducere, după ce au fost prinși circulând cu viteze record, de 179km/h şi 147/h, pe un sector de drum unde limita legală este de 50 km/h. Ambii şoferi au devenit imediat pietoni și au fost sancționați contravențional de către polițiști.

Primul şofer, un tânăr de 21 de ani din comuna Podari, a fost înregistrat de aparatul radar, sâmbătă după amiază, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Nicolae Romanescu, din municipiul Craiova, cu viteza de 179 km/h. Oprit de echipajul de la Rutieră, acesta a rămas fără permis și s-a ales și cu o amendă usturătoare.

Cel de-al doilea conducător auto, un alt tânăr, în vârstă de 27 de ani tot din Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar, o oră mai târziu, pe strada Calea Severinului, cu viteza de 147 km/h. Şi pe această porţiune de drum, limita de viteză este de 50 de km/h. În tandem cu colegul teribilist, și acesta a rămas pieton.

Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional, fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze