Connect with us

Restart News

GRAV ACCIDENT, A MURIT DUPĂ CE S-A RĂSTURNAT CU AUTOTURISMUL

Un grav accident a avut loc în această seară, în comuna Cireșu, din Mehedinți. Un bărbat de 53 de ani și-a pierdut viața, după ce a intrat cu autoturismul într-un stâlp și s-a răsturnat. Echipele de salvatori l-au găsit fără suflare.

În această seară, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au intervenit, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere, la un accident rutier produs pe raza localității Cireșu. În urma accidentului, în care un autoturism s-a răsturnat după ce a lovit un stâlp, șoferul a rămas blocat și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea acestuia. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, pompierii au descarcerat victima.Din nefericire, bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost declarat decedat de către medicul SAJ, după efectuarea fără succes a manevrelor de resuscitare.Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului „, transmite ISU Mehedinți.

Nu se cunosc împrejurările în care s-a produs tragedia, Poliția face cercetări la fața locului.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze