Connect with us

Regiunea Sud-Vest

Droguri în valoare de 600.000 euro, capturate de DIICOT, în Gorj

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Gorj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Persoana în cauză a transportat drogurile de risc din orașul Târgu Cărbunești, în municipiului Târgu Jiu, unde au fost încărcate într-un autocar cu destinația Norvegia, în vederea comercializării pe teritoriul acestei țări.

„Măsura a fost dispusă după ce, la data de 02.06.2022, inculpatul a fost prins în flagrant de către procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Gorj și ofițerii de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, după ce acesta predase unui angajat al unei societăți de transport internațional două cutii din carton în care se aflau mai multe blistere cu comprimate de Rivotril – medicament ce conține ca substanță activă Clonazepam (17.470 de bucăți) și Ksalol – medicament ce conține ca substanță activă Alprazolam (106.065 de bucăți), bunuri cu o valoare de piață de aproximativ 600.000 euro.Totodată, cu ocazia constatării infracțiunii flagrante au fost identificate și ridicate sumele de 1500 Euro și 1950 lei.” se arată în comunicatul transmis de DIICOT

Tribunalului Gorj a admis propunerea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Gorj și a dispus arestarea pentru o perioadă de 30 de zile.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze