Connect with us

Regiunea Sud-Vest

243 de articole vestimentare, confiscate de polițiști

Valoarea bunurilor ridicate este de aproximativ 34.200 lei.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mehedinți au desfăşurat o acțiune privind respectarea prevederilor legale referitoare la Drepturile de Proprietate Industrială şi Intelectuală.

„În urma acestor activități, la punctele de lucru ce aparțin unor societăților comerciale situate în Drobeta Turnu Severin au fost identificate expuse spre comercializare un număr de 243 de articole vestimentare, accesorii de îmbrăcăminte și încălțăminte care aveau inscripționate sigle și/sau mărci protejate intelectual, acestea prezentând suspiciuni de contrafacere și pentru care nu au putut fi puse la dispoziția organelor de poliție documente care să ateste calitatea, originalitatea și/sau garanția acestora. Articolele menționate anterior au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Valoarea bunurilor ridicate este de aproximativ 34.200 lei.”, conform IPJ Mehedinți. 

Față de reprezentanții  agenților economici, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze