Niciun comentariu

CONDUCERE NOUĂ, LA TINERETUL SOCIAL DEMOCRAT DIN DROBETA-TURNU SEVERIN

Tinerii social democrați din Drobeta-Turnu Severin și-au ales seara trecută un nou președinte al organizației municipale. Maria Valeria Mitrache a fost confirmată în această funcție cu unanimitate de voturi, în prezența președintelui PSD Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu și a președintelui PSD Mehedinți, Aladin Georgescu. 

În cadrul Conferinței de alegeri a Organizației Municipale a Tineretului Social Democrat, am primit votul colegilor mei pentru a ocupa funcția de președinte. Pe această cale le mulțumesc pentru încredere și susținere, atât lor, cât și domnului Președinte al PSD Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, domnului Președinte al PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, domnului Președinte al TSD Mehedinți, Bogdan Simcea și domnului Secretar Executiv al TSD Mehedinți, Alexandru Cojocaru.” A declarat Maria Valeria Mitrache, președinte TSD Drobeta-Turnu Severin

Noul președinte al TSD Drobeta-Turnu Severin are în plan menținerea unei echipe unite dar și atragerea de tineri în organizație.

Îmi doresc să fim o echipă unită, puternică, să oferim cât mai multe zâmbete si să ajungem cât mai aproape de inimile oamenilor. Vor urma actiuni frumoase, mai ales acum, in preajma sărbătorilor de iarnă, pe care le vom continua pe tot parcursul anului următor.” A mai transmis Maria Valeria Mitrache.

Noul mandat al președintelui organizației municipale a TSD Drobeta-Turnu Severin are o durată de patru ani. 

S-ar putea sa iti placa si:

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed