Connect with us

Restart News

DOUĂ CADRE MEDICALE DE LA MATERNITATEA DIN DROBETA-TURNU SEVERIN, REȚINUTE DUPĂ CE UN BEBELUȘ A MURIT LA NAȘTERE

Un medic de 32 de ani şi o asistentă medicală, de 45 de ani, din cadrul Secţiei Obstretică-Ginecologie a Maternităţii din Drobeta-Turnu Severin au fost reţinute 24 de ore, fiind acuzate de „vătămarea fătului”, după ce un bebeluş a murit la naştere. Este vorba despre o femeie, medic în cadrul Secţiei Obstretică – Ginecologie a Maternităţii din Drobeta Turnu Severin şi o asistentă medicală de la aceeaşi unitate sanitară.

Polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut astăzi, 5 octombrie, două femei, de 32 de ani, respectiv 45 de ani, ambele desfăşurându-şi activitatea la o instituţie publică din municipiul Drobeta Turnu – Severin, acestea fiind bănuite de săvârşirea infracţiunii de vătămarea fătului”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Cele două au fost duse în arestul IPJ Mehedinţi urmând ca vineri să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunere de luare a unei măsuri preventive.Ele au gestionat cazul unei familii de poliţişti din Strehaia al cărui bebeluş a murit înainte să fie născut, în timp ce mama se afla în travaliu.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze