Niciun comentariu

Tânără de 23 de ani, reținută pentru șantaj și înșelăciune prin vrăjitorie

O femeie de 23 de ani a fost reținută de polițiști fiind acuzată de înșelăciune și șantaj. Aceasta este suspectată că a înșelat o altă femeie de 24 de ani din comuna Schitu Golești, folosind metode specifice vrăjitoriei pentru a obține o sumă considerabilă de bani.

Conform anchetei, în luna iunie 2024, victima a fost convinsă de către suspectă să îi ofere 55.000 de lei pentru dezlegarea unor presupuse blesteme. 

În perioada 28 iunie – 8 iulie 2024, suspecta a cerut încă 12.000 de lei, amenințând că, în caz de refuz, victima și familia ei vor suferi din cauza unor ritualuri negative. 

Din investigațiile efectuate, în perioada 28.06.2024-08.07.2024, bănuita ar fi determinat victima să îi remită suma de 12.000 de lei, bani pretinși pentru finalizarea unui ritual, iar în cazul refuzului, persoana vătămată și membri familiei urmând a fi victimele unei stări negative generată de ritualurile ce vor fi realizate de bănuită, provocându-i o stare de temere în acest sens,” se arată în comunicatul IPJ Mehedinți.

În data de 10 iulie 2024, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare în municipiul Ploiești, județul Prahova, de unde au ridicat mai multe probe relevante. Totodată, autoritățile au dispus sechestrul asigurător asupra mai multor conturi bancare pentru a recupera prejudiciul.

Suspecta a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în arestul IPJ Mehedinți. Astăzi, 11 iulie 2024, ea va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin pentru a se stabili măsurile preventive necesare.

Acțiunea poliției a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mehedinți, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova, Biroului Investigații Criminale Ploiești și Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Prahova.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: ipj mehedinți, mehedinti, restartnews, schitu golesti, tanara, vrajitorie

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed