Niciun comentariu

COPIII DIN CADRUL CENTRULUI ȘCOLAR PENTRU EDUCAȚIE INCLUZIVĂ “CONSTANTIN PUFAN” VOR INTRA ÎN IMOBILUL REABILITAT LA ÎNCEPUTUL ANULUI ȘCOLAR

Lucrările de modernizare și extindere a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă “Constantin Pufan” avansează în ritm rapid. 

Constructorii dau asigurări că, în cel mult două luni, copiii vor putea începe noul an școlar în imobilul reabilitat. În paralel, lucrările vor continua în zona extinsă a proiectului.

Acesta este unul dintre cele mai dificile proiecte, dar vă asigur că la final, vom avea o clădire modernă, în care copiii cu nevoi speciale să beneficieze de un mediu școlar incluziv, iar drepturile și demnitatea să le fie respectare!”, a declarat Aladin Georgescu,președintele Consiliului Județean Mehedinți 

Până în prezent, s-au desfășurat lucrări ample atât la interiorul, cât și la exteriorul clădirii, inclusiv înlocuirea completă a acoperișului. 

De asemenea, vechea cantină a fost demolată, iar în locul acesteia s-a construit un nou corp destinat cantinei la parter, cu birouri amenajate la etaj. 

În plus, se află în construcție o sală de sport modernă, dotată cu spații special amenajate pentru recuperare.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: aladin georgescu, centrul scolar, consiliul judetean mehedinti, Constantin pufan, copii, REABILITARE, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed