Niciun comentariu

CADRELE I.S.U. MEHEDINȚI ÎȘI IAU RĂMAS BUN DE LA COLEGUL LOR,  DECEDAT ÎN ACCIDENTUL DE LA HERCULANE

Cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți îi aduc un ultim omagiu ofițerului decedat în teribilul accident care a avut loc, la sfârșitul săptămânii trecute, pe DN6, la ieșirea din Băile Herculane.

Cuvintele sunt prea puține pentru a ne exprima durerea prilejuită de plecarea dintre noi, mult prea devreme, la numai 45 de ani. Vestea plecării dintre noi ne-a răvășit și ne-a îndurerat profund,” au transmis colegii săi într-un comunicat de presă.

Cătălin Bălănescu a lucrat timp de 21 de ani în cadrul I.S.U. „Drobeta” al județului Mehedinți, unde a ocupat diverse funcții, atât de execuție, cât și de conducere. 

Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să îl aibă în pază, iar familiei sale să îi dea alinare și putere. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!” se mai arată în comunicatul de presă al ISU Mehedinți.

Funeraliile cu onoruri militare vor avea loc miercuri, 03 iulie 2024, începând cu ora 11:00, la Casa Funerară Palsina, urmând ca înmormântarea să se desfășoare la Cimitirul Schela Nouă.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: accident, decedat, drobeta turnu severin, funeralii, herculane, isu mehedinti, mehedinti, pompier, ramas bun, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed