Niciun comentariu

RAZIE DE AMPLOARE ÎN MEHEDINȚI: SUTE DE SANCȚIUNI ȘI INFRACȚIUNI CONSTATATE

Polițiștii din Mehedinți au desfășurat o razie de amploare în ultimele 24 de ore, în cadrul căreia au fost aplicate 395 de sancțiuni contravenționale și au fost constatate 12 infracțiuni. 

De asemenea, au fost verificate peste 950 de autovehicule și legitimate 1.819 persoane prin aplicația e-DAC.

Cele mai multe sancţiuni, 350, au fost aplicate de poliţişti pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 10 au făcut obiectul Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică și 13 la H.G. 301/2012. Totodată, au fost scoși din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalți participant, 13 conducători auto. Acestora le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, potrivit legii. De asemenea, au fost oprite din a circula pe drumurile publice 14 vehicule care nu prezentau siguranță în trafic. Astfel, certificatele de înmatriculare ale acestora au fost retrase până la remedierea problemelor constatate.” Transmite IPJ Mehedinți

Polițiștii au descoperit două cazuri de evaziune fiscală, în care administratorii unor firme din Cireșu și Eșelnița au reținut și nu au virat la termen impozitele și contribuțiile, prejudiciind bugetul asigurărilor sociale de stat cu sume de 30.752 lei și 57.841 lei. De asemenea, un bărbat a fost depistat conducând fără permis în Strehaia, având o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O societate comercială din Drobeta-Turnu Severin a fost sancționată pentru vânzarea neautorizată de articole pirotehnice, iar un bărbat din Craiova a fost amendat pentru transport ilegal de persoane pe ruta Scoția – România.

La acțiune au participat peste 280 de polițiști din diverse structuri, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale. Aceștia au efectuat peste 140 de controale și au instituit 50 de filtre rutiere pe raza județului. 

Principalele obiective au fost prevenirea infracțiunilor cu violență, combaterea infracțiunilor economice și a cauzelor generatoare de accidente rutiere.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: amenzi, ipj mehedinți, mehedinti, razie, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed