Niciun comentariu

PORTOFEL CU BANI ȘI ACTE, GĂSIT ȘI RETURNAT PROPRIETARULUI DE UN JANDARM

Evenimentul a avut loc în parcarea unei firme de curierat din municipiu.

Subofițerul, plutonier adjutant Ispas Petre, se afla în afara serviciului și tocmai venise să ridice un colet. Observând un portofel căzut pe asfalt, acesta l-a ridicat imediat și a început să caute indicii despre proprietar. În portofel se aflau documente de identitate, mai multe carduri bancare și suma de peste 7000 de lei.

Fără a pierde timp, subofițerul a identificat rapid păgubitul și l-a contactat telefonic pentru a-i comunica descoperirea. Păgubitul, un severinean în vârstă de 39 de ani, a fost surprins și bucuros, mărturisind că nu și-a dat seama că și-a pierdut portofelul după ce rezolvase câteva treburi la firma de curierat și se pregătea să achiziționeze niște bunuri.

Pentru a finaliza procedura de restituire, bărbatul a fost invitat la sediul unității de jandarmi, unde i s-au restituit bunurile pe baza unui proces-verbal.

,,Mǎ bucur cǎ am reușit să-l ajut pe cetățeanul respectiv și într-un timp atât de scurt acesta și-a recuperat tot ce a pierdut într-un moment de neatenție. Pentru mine a fost un gest normal, cred cǎ am fost acolo în momentul potrivit”, spune Petre Ispas.

 Petre Ispas lucrează la Jandarmeria Mehedinți din anul 2006 și își desfășoară în prezent activitatea în cadrul Detașamentului 4 Porțile de Fier I. 

S-ar putea să îți placă și:

Tags: drobeta turnu severin, Jandarm, mehedinti, pierdut, portofel, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed