Niciun comentariu

Alte trei unități de învățământ din Drobeta-Turnu Severin, modernizate cu fonduri europene

Încă trei unități de învățământ din Drobeta-Turnu Severin vor intra în proces de modernizare și reabilitare: Grădinița nr. 20 și școlile gimnaziale nr. 14 și 15.

Primăria Drobeta-Turnu Severin a atras fonduri europene pentru acestea iar contractul de finanțare pentru Grădinița nr. 20 a fost deja semnat. 

foto: google.com

Documentația tehnico-economică pentru cele două școli gimnaziale a fost aprobată, astăzi, în ședința de consiliu local, în vederea depunerii proiectelor și accesarea fondurilor.

foto: facebook.com

Lucrările vor include măsuri de eficiență energetică, înlocuirea instalațiilor termice, electrice și sanitare, reabilitarea acoperișului, anveloparea clădirilor și implementarea tuturor elementelor cerute de ISU pentru siguranța la incendii. În plus, școala gimnazială nr. 14 va fi extinsă, pe lângă modernizarea clădirii.

Educația și siguranța elevilor noștri rămân prioritățile noastre, ne dorim să le oferim copiilor condiții de studiu la cele mai înalte standarde. Sunt lucrări realizate cu fonduri europene, care vor include o renovare completă a clădirilor, atât la interior cât și la exterior. Acestea vor include măsuri de eficiență energetică, înlocuirea instalațiilor termice, electrice și sanitare, reabilitarea acoperișurilor, anveloparea clădirilor și implementarea tuturor elementelor cerute de ISU pentru siguranța la incendii,” a declarat Marius Screciu, primarul Severinului.

Valoarea totală a celor trei proiecte depășește 21 de milioane de lei.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: drobeta turnu severin, gradinita 20, primaria drobeta turnu severin, REABILITARE, restartnews, scoala gimnaziala nr 14, scoala gimnaziala nr 15, scoli

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed