Niciun comentariu

ALEI REABILITATE ÎN MUNICIPIUL ORȘOVA, DUPĂ 50 DE ANI

Lucrările de modernizare în Orșova sunt în plină desfășurare. Pe lângă asfaltarile ample a arterelor rutiere, a venit și rândul aleilor pietonale să fie modernizate.Este o premieră acest demers, ne anunță primarul Marius Stoica.

” După 50 de ani de așteptare, dorințele și visurile unora s-au împlinit! Aleile de acces la scările de bloc au fost reabilitate! Un proiect autentic pe care l-am realizat din banii dumneavoastră, din taxele și impozitele plătite de orșoveni. Păcat că nimeni până la mine nu a avut o asemenea inițiativă! Dar, să nu-i vorbim de rău pe cei care au condus acest oraș până la mine, fiecare a făcut cât a putut! Mai jos găsiți poze cum arată acum aleile și cum arătau înainte! Să ne bucurăm cu toții de tot ce avem! Sănătate tuturor!”.

Proiectele prin care locuitorilor Orșovei le sunt realizate nevoile de bază, sunt în continuă dezvoltare. Se lucrează intens la betonarea aleilor, ținând cont că vremea permite acest lucru. Proiectele primăriei Orșova sunt multe, orientate către toate paliere. Totul, pentru Orșova și orșoveni.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: marius stoica, modernizare, orșova

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed