Niciun comentariu

IA- CÂNTEC, POEZIE ȘI ARTĂ LA COMPLEXUL DE SERVICII SOCIALE

 Copiii din Centrul de primire în regim de urgenţă pentru copilul abuzat, neglijat sau exploatat, sub îndrumarea specialiştilor DGASPC Mehedinți, au celebrat Ziua Universală a Iei Româneşti şi Ziua Drapelului printr-o serie de activități cultural-artistice. Evenimentul a avut ca scop promovarea şi păstrarea valorilor tradiționale româneşti.

Îmbrăcaţi în costume tradiționale, copiii au organizat o paradă a portului popular, urmată de activități precum cântece, jocuri populare, recitarea poeziilor, pictarea tricourilor cu motive tradiţionale şi învăţarea tehnicilor de cusut pe etamină.

Ne dorim ca acest proiect să devină o tradiție, o sărbătoare anuală recunoscută şi apreciată de toţi cei care iubesc valorile tradiţiilor româneşti. Copiii noştri au demonstrat că sunt nişte profesionişti când vine vorba de folclor şi au oferit un spectacol cu totul deosebit. A fost o zi plină de veselie şi voie bună! Împreună, unindu-ne forţele, putem face lucruri importante pentru copiii din sistemul de protecţie socială pentru a le asigura un mediu familiar care să răspundă în primul rând nevoilor de natură emoţională”, a declarat Valentin Popescu, directorul executiv DGASPC Mehedinţi.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: complexul de servicii sociale, copii, dgaspc mehedinti, mehedinti, restartnews, ziua drapelului, ziua iei

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed