Niciun comentariu

FEMEIE DISPĂRUTĂ, GĂSITĂ MOARTĂ ÎNTR-O FÂNTÂNĂ

Tragedie în acest sfârșit de săptămână, în comuna Jiana din Mehedinți. O femeie de 64 de ani a fost găsită decedată în fântâna din curtea casei sale. Femeia ar fi mers în seara zilei de 22 iunie să își ude plantele din grădină, iar după aceea a dispărut. Nepotul acesteia a sunat la poliție, iar autoritățile au găsit-o pe femeie în fântână, în dimineața următoare.

Stația de Pompieri Vânju Mare a fost solicitată să intervină în satul Jiana Veche, din comuna Jiana, pentru salvarea unei persoane din fântână. La fața locului, ne-am deplasat cu două autospeciale de intervenție, cu apă și spumă și cu cinci subofițeri. Ajunși la fața locului, am găsit persoana căzută într-o fântâna de aproximativ 5 – 6 metri și am extras-o cu ajutorul accesoriilor din dotare. Victima prezenta leziuni incompatibile cu viața. Fântâna nu conținea apă.”, a declarat pentru Actual Mehedinți, șeful intervenției, plt. adj. Adrian Tuică.

Potrivit primelor informații, femeia suferea de afecțiuni medicale și anchetatorii iau în calcul varianta ca acesteia să i se fi făcut rău și să fi căzut accidental în fântână. 

 „Poliția orașului Vânju Mare a fost sesizată de un bărbat din comuna Jiana cu privire la faptul că ar fi găsit-o pe bunica sa, o femeie de 64 de ani, căzută în fântână. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Vânju Mare, care, din verificările efectuate, au stabilit că în seara zilei de 22 iunie a.c., femeia ar fi mers în grădină pentru a iriga plantele, iar în dimineața următoare, aceasta ar fi fost găsită decedată în fântâna din grădina imobilului. Totodată, s-a mai constatat faptul că femeia suferea de afecțiuni medicale, existând posibilitatea să i se fi făcut rău, și ulterior să cadă în fântână. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.”, a trasmis IPJ Mehedinți

S-ar putea să îți placă și:

Tags: decedata, fantana, femeie, ipj mehedinți, isu mehedinti, mehedinti, restartnews, rusalii

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed