Niciun comentariu

80 DE SITUAȚII DE URGENȚĂ ÎN MINI-VACANȚA DE RUSALII

Pompierii au fost solicitați pentru stingerea a 13 incendii, salvarea victimelor a două accidente rutiere, salvarea unei persoane căzute într-o fântână, îndepărtarea unor elemente de construcție aflate în pericol de cădere, salvarea unui animal, transportarea unor persoane supraponderale cu probleme medicale și pentru acordarea asistenței medicale unui număr de 58 de persoane.

Pompierii mehedințeni au intervenit pentru stingerea a șapte incendii, care s-au manifestat la o casă de locuit, două anexe gospodărești, o cultură de grâu, un depozit de lemne, un aparat de aer condiționat  și un palmier. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Alte șase incendii au izbucnit la vegetație uscată, pe raza a cinci unități administrativ teritoriale Corlățel, Dârvari, Șimian (2), Jiana și Devesel. Echipajele au depus eforturi susținute pentru limitarea și lichidarea incendiilor, care au cuprins o suprafață de peste 5 hectare de vegetație uscată și litieră, dar și circa 4 hectare de cultură de grâu.

Cauza probabilă predominantă de izbucnire a incendiilor a fost determinată de folosirea focului deschis fără respectarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor. Facem apel la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate și să conștientizeze că un simplu incendiu de vegetație uscată se poate transforma într-un incendiu de proporții care poate genera pagube materiale majore, dar și pierderi de vieți omenești.” Transmite ISU Mehedinți

S-ar putea să îți placă și:

Tags: isu mehedinti, mehedinti, pompieri, restartnews, situatii de urgenta

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed