Niciun comentariu

POLIȚIA MUNICIPIULUI DROBETA TURNU SEVERIN ÎȘI VA DESFĂȘURA ACTIVITATEA ÎNTR-O NOUĂ LOCAȚIE

Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin își va desfășura activitatea într-o nouă locație, începând cu data de 20 iunie. Sediul IPJ Mehedinți intră într-un amplu proces de reabilitare și modernizare, clădirea urmând să fie renovată din punct de vedere energetic, cu fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Astfel, cetățenii care doresc să se adreseze acestei instituții sunt invitați să se prezinte la sediul unității de poliție pentru soluționarea doleanțelor, o pot face la noul sediu din strada Aleea Constructorului nr. 42A, important de precizat că accesul se face prin bulevardul Splai Mihai Viteazu.

În noua locație își va desfășura activitatea și Biroul Rutier, fapt pentru care severinenii care sunt îndrumați să se prezinte la această structură o pot face începând cu data de 20 iunie, la adresa menționată mai sus.

Datele de contact vor fi următoarele:

Telefon: 0252/305055; 0252/305013

 Fax: 0252/317005

 Email: cabinet@mh.politiaromana.ro  

Reamintim celor interesați că la data de 13 noiembrie 2023, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți a fost semnat Contractul de proiectare și execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiție ”Reabilitarea și modernizarea sediului Poliției municipului Dr.Tr Severin”, beneficiarul fiind instituția noastră ce are ca lideri de parteneriat Ministerul Afacerilor Interne și Consiliul Județean Mehedinți. Câștigătoarea licitației și semnatara contractului în calitate de Antreprenor este Asocierea de firme S.C. CONCELEX S.R.L. și S.C.QUADRATUM ARHITECTURE S.R.L. Contractul face parte din Proiectul depus în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul renovării, Operațiunea Renovare energetică a clădirilor publice – Autorități centrale, cu titlul de apel: PNRR/2022/C5/2/B2.1/1, runda 2. Valoarea contractului este de 12.687.648,14 lei, la care se adaugă taxa pe valoare adăugată în sumă de 2.410.653,15 lei, iar durata de execuție a lucrărilor este de 20 luni de la semnarea contractului. Valoarea proiectului suportată de către MDLPA este de aproximativ 10.000.000 lei, constituind cheltuială eligibilă. La finalul contractului sediul din bdul. Carol I, nr. 75, ce aparține Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți va fi o clădire modernă, inteligentă și verde, îndeplinind normele europene de reducere a emisiilor de carbon și de reducere a consumului anual specific de energie finală pentru încălzire cu peste 70% față de emisiile și de consumul actual.”Transmite IPJ Mehedinți

S-ar putea să îți placă și:

Tags: adresa noua, aleea constructorului, drobeta turnu severin, ipj mehedinți, mehedinti, mutare, pnrr, renovare, restartnews, sediu

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed