Niciun comentariu

Cifre istorice obținute de PSD la Corcova: Victoria tandemului Ion Giubega – Adrian Bidilici

În urma alegerilor locale, Partidul Social Democrat (PSD) a obținut rezultate istorice în localitatea Corcova, înregistrând o diferență de 1200 de voturi în favoarea candidatului pentru funcția de primar și 1500 de voturi pentru președintele Consiliului Județean. Această performanță remarcabilă a fost realizată de tandemul Ion Giubega și Adrian Bidilici, responsabil de zona Corcova, din partea PSD Mehedinți.

Succesul PSD în Corcova: Mai multe voturi decât în orașele mari

Rezultatele obținute de PSD în Corcova depășesc chiar și pe cele din orașe importante ale județului Mehedinți, cum ar fi Vânju Mare și Baia de Aramă. Acest lucru subliniază influența și mobilizarea eficientă realizată de echipa PSD în această localitate.

Într-o competiție cu Șerban Dâmboviceanu, proprietarul cunoscutelor Crame Corcova, însă el total necunoscut de comunitate, PSD a reușit să-și plaseze candidații la o distanță covârșitoare.

Implicarea și eforturile tandemului Giubega – Bidilici au fost decisive. Candidații PNL pentru primăria Corcova și Consiliul Județean Mehedinți, departe de a fi în cărți, umiliți de votul alegătorilor.

Presiunile și intimidările PNL-iste nu au descurajat electoratul

Campania a fost marcată de diverse presiuni, inclusiv din partea Complexului Energetic Oltenia (CEO), care ar fi exercitat presiuni asupra angajaților săi. În ziua alegerilor, situația a escaladat, cu apariția unor luptători de K1 care ar fi avut rolul de a intimida populația pentru a ieși la vot. Cu toate acestea, electoratul din Corcova a răspuns în număr mare, votând pentru continuitate și stabilitate, oferite doar de PSD.

O palmă dată PNL-ului

Rezultatul acestor alegeri reprezintă o lovitură semnificativă pentru Partidul Național Liberal (PNL), care nu a reușit să păstreze un primar de calibrul lui Ion Giubega. Edilul s-a dovedit a fi unul dintre marii campioni ai acestor alegeri, consolidând astfel poziția PSD în județul Mehedinți.

Victoria PSD la Corcova este un exemplu de mobilizare eficientă și de strategie politică de succes. Echipa formată din Ion Giubega și Adrian Bidilici a demonstrat că, în ciuda presiunilor și a intimidărilor, sprijinul comunității și munca în echipă pot aduce rezultate remarcabile. Această victorie nu doar întărește poziția PSD în județ, dar le oferă și o lecție importantă rivalilor politici, PNL.

Locuitorii comunei Corcova au ales continuitate, alături de PSD, Ion Giubega și Aladin Georgescu.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: adrian bidilici, Ion Giubega, PSD Corcova, Scor istoric

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed