Connect with us

Alegeri 2024

DE 1 IUNIE, ALĂTURI DE COPII 

RAMONA CUPĂ s-a aflat în mijlocul copiilor care își sărbătoareau ziua, în Pădurea Crihala, acolo unde voia bună și distracția au făcut legea.

În această după-amiază am găsit minunata lume a copilăriei în parcul din Pădurea Crihala, unde prichindei, mămici, tătici, dar și bunici, s-au distrat atât de frumos de ziua lor! Ziua Copilului este pur și simplu o punte creată cu lumea fascinantă a inocenței, jocurilor și a frumuseții copilăriei, o lume în care cu toții ne regăsim, pentru că uneori sufletele noatre de copii ne îmbie la candoare, la jocuri și puritate. Mi-am dorit din suflet să fiu astăzi alături de aceste flori minunate ale vieții, iar ca mamă și femeie să prețuiesc cele mai frumoase daruri ale lui Dumnezeu de pe acest pământ, COPIII! Ne-am jucat, am desenat, am cântat și am copilărit împreună, într-o zi minunată a copilăriei! La mulți ani dragi copii! La mulți ani dragi părinți și să aveți grijă de aceste mici comori de neprețuit!”, spune RAMONA CUPĂ.

Comandat de PMP Mehedinți, executat de SC C&R ENTERTAINMENT SRL  CMF 21240022

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze