Connect with us

Alegeri 2024

PSD INVESTEȘTE PENTRU OAMENI

O nouă investiție majoră în infrastructura rutieră se concretizează prin lucrările de modernizare a DJ 607B, tronsonul Magheru-Bunoaica, pe o lungime de aproximativ 19 km.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a vizitat șantierul împreună cu primarul comunei Breznița de Ocol, Cătălin Drăghici, și mai mulți membri ai PSD Mehedinți. 

Este mobilizare pe șantier. Asocierea care a câștigat licitația lucrează pe două fronturi, iar la ieșirea din Magheru, către Jidoștița, unde acum se lucrează la pregătirea stratului suport, săptămâna viitoare se va turna asfalt. Este un lucru îmbucurător pentru oamenii din comunele Breznița de Ocol și Cireșu, dar și pentru toți cei care tranzitează acest drum către nordul județului, în comuna Podeni,” a declarat Aladin Georgescu.

O altă investiție importantă pentru comunitatea din Jidoștița este rețeaua de alimentare cu apă, proiect finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Pe 9 iunie, locuitorii comunei Breznița de Ocol aleg PSD, aleg primarul care este atent la nevoile lor și echipa care investește pentru creșterea nivelului de trai în cea mai apropiată comună de municipiul reședință de județ. Le mulțumesc tuturor cetățenilor din Jidoștița pentru căldura cu care am fost primiți!” a mai adăugat Aladin Georgescu.

Comandat de PSD Mehedinți executat de SC C&R ENTERTAINMENT SRL  CMF 21240002

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze