Connect with us

Restart News

ZILELE ELEVILOR SEVERINENI- ANTONIO PICAN ȘI BIBI, PE SCENĂ ÎN PRIMA SEARĂ

Spectacol incendiar seara trecută la Drobeta-Turnu Severin! Mii de tineri au luat parte la Zilele Elevilor Severineni.


Evenimentul a debutat cu parada elevilor de liceu, iar spre seară, Antonio Pican și Bibi au încins atmosfera într-un concert în aer liber, spre bucuria publicului, format din elevi de toate vârstele:

-„Am venit s-o văd pe Bibi, o ador!”

-„E distractiv, e foarte frumos, ne bucurăm mult!”

-„Am fost și anul trecut, văd că acum este și mai frumos, sper ca de la an la an să crească festiuvalul nostru și să devină tot mai mare.”

Zilele Elevilor Severineni este primul și singurul eveniment de tip festival dedicat tinerilor și elevilor de toate vârstele. El este organziat de Primăria Municipiului Drobeta-Turnu Severin și Palatul Culturii Teodor Costescu.

Festivalul a fost un succes încă de anul trecut, când a avut loc prima ediție.

Susținem educația copiilor noștri prin toate proiectele pe care le implementăm în școlile și liceele unde învață și îi încurajăm să se și distreze, un aspect esențial pentru dezvoltarea și formarea lor. Tinerii sunt cea mai frumoasă parte a comunității noastre și ne dorim să obțină performanțe, dar mai presus de toate vrem să îi vedem fericiți și împliniți!” a precizat Marius Screciu, primarul orașului Drobeta-Turnu Severin 

Prima seară din cele două, dedicate distracției în aer liber s-a încheiat cu o proiecție de film, în parcul din zona pietonală Crișan. Concertele continuă și vineri,  când vor urca pe scenă Lino Golden și Adi.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze