Connect with us

Alegeri 2024

BAIA DE ARAMĂ ARE NEVOIE DE INVESTIȚII ȘI DE SCHIMBARE

Întâlnirea echipei de campanie DREAPTA UNITĂ cu oamenii minunați din orașul Baia de Aramă întărește ideea că singurul centru urban din Nordul Mehedințiului are mare nevoie de schimbare, de investiții și de transformare. Potențialul turistic al zonei, obiceiurile și tradițiile locului și, mai ales, oamenii locului, au nevoie de sprijin, pentru a ieși la lumină, pentru fi valorificate inteligent. 

Este inoportun să ne mai plângem că avem un oraș sărac, pentru că există numeroase oportunități de finanțare”, spune candidatul DREAPTA UNITĂ pentru funcția de primar al orașului Baia de Aramă, COSTEL CĂPĂSTRARU.

Candidatul DREAPTA UNITĂ pentru Consiliul Județean Mehedinți a venit la întâlnirea cu locuitorii din Baia de Aramă, alături de candidatul DREAPTA UNITĂ pentru funcția de primar, COSTEL CĂPĂSTRARU și echipa de consilieri, iar dorințele identificate în discuțiile cu oamenii sunt reale și jusțificate: îmbunătățirea serviciilor medicale; păstrarea și promovarea tradițiilor locale; încurajarea desfacerii produselor locale; promovarea obiceiurilor și meșteșugurilor locale;

DREAPTA UNITĂ are un program în care există soluții pentru aceste probleme, dar și pentru multe altele!

Și pentru că avem mereu nevoie de modele de viață, unul dintre cele mai elocvente și emoționante s-a aflat astăzi în echipa de campanie. Este vorba de un tânăr deosebit, de numai 17 ani, MARIAN GABRIEL MĂRGELU, care se întreține singur, muncește și învață exemplar, având grijă de gospodărie, în timp ce părinții lui lucrează în străinătate. 

MARIAN GABRIEL MĂRGELU este tânărul care astăzi ne-a motivat în plus să luptăm pentru ca niciodată românii să nu mai fie nevoiți să-și părăsească căminul pentru a câștiga o pâine printre străini”, a declarat RAMONA CUPĂ.

Comandat de PMP Mehedinți, executat de SC C&R ENTERTAINMENT SRL  CMF 21240022

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze