Connect with us

Politică

ADRIAN CICAN, TOT MAI SINGUR! CONDUCEREA PNL MEHEDINȚI A LIPSIT DE LA DEPUNEREA CANDIDATURII LUI

Zilele lui Adrian Cican par să fie numărate și în organizația PNL Orșova. Dovada clară este lipsa liderilor de la nivelul partidului, la depunerea candidaturii sale pentru funcția de primar al Orșovei. Cican s-a prezentat cu o parte din echipa de consilieri locali, căci unii sunt nemulțumiți de loc și au lipsit, dar ca să compenseze lipsurile a adus angajați ai Spitalului (obligați, spun surse).

Fără alai, fără a fi însoțit de Virgil Popescu (președinte PNL Mehedinți) sau Stela Firu (vicepreședintele Comisiei pentru Sănătate/ senator/ președinte OFL), Adrian Cican pare să nu fi fost o prioritate pentru ei. Vicepreședintele Comisiei pentru Sănătate din Senatul României, Stela Firu chiar dacă-i este coleg de breaslă, l-a abandonat.

Sursa facebook: Stela Firu

S-a dus la Pristol, o comună din sudul județului, care pare să fie mai importantă ca cel de-al doilea municipiu al Mehedințiului, Orșova. Dacă în mai toate comunele, fie ele cât de mici, PNL-ul și-a anunțat cu mare fast candidații și toate vârfurile au fost prezente, la Orșova au trimis un deputat PSD-ist să îl susțină pe Cican: Cornel Folescu. Nou achiziționat de PNL Mehedinți, cu ștate vechi în PSD, se pare că acesta a fost singurul disponibil să participe la marele eveniment al lui Cican.

Se vorbește pe la colțuri că pe Adrian Cican nu l-ar agreea conducerea PNL Mehedinți, pentru că este un tip extrem de efervescent și conflictual, dar și pentru faptul că îl are ca mentor politic pe Adrian Duicu, fostul baron al Mehedințiului, condamnat pentru fapte de corupție. Întâlnirile lui și raportările către Duicu sunt zilnice, fapt ce l-ar deranja tare pe Virgil Popescu.

Tocmai din aceste motive, Cican pierde teren și în organizația PNL Orșova, dar timpul scurt nu mai permite schimbarea candidatului pentru primărie, căci discuții au existat ca Bogdan Duică să fie varianta pentru fotoliul de primar, că a-nceput să-i placă.

Adrian Cican, candidatul PNL la primăria Orșova, lăsat în voia sorții, căci drumul lui este mai des către Valea Cernei, decât spre Bulevardul Carol.

Asfaltul bătătorit între Virgil Popescu și Adrian Duicu par să îl obosească teribil pe autointitulatul „TERMINATOR”, cu riscul de a claca până pe 9 iunie.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze