Connect with us

Administrație

NOI CORPURI FINALIZATE LA SPITAL

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a făcut o nouă vizită pe șantierul de la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, acolo unde este o mobilizare foarte bună pentru ca lucrările să se desfășoare într-un ritm susținut.

Sunt mulțumit că am văzut noi corpuri finalizate, unul dintre acestea, Corpul G, acolo unde a funcționat Secția ORL, fiind predat chiar astăzi Spitalului de către constructor,” a precizat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți

Până în acest moment s-au făcut lucrările de eficientizare energetică, exteriorul unității medicale a fost finalizat și se continuă lucrările la interioare.

În paralel, lucrările la noua Unitate de Primiri Urgențe sunt finalizate în proporție de 99%, în sensul în care se fac ultimele lucrări și se amenajează spațiile exterioare.

Vechile încăperi anoste, întunecate, mobilierul vechi și degradat, băile comune au intrat în istorie. Acum saloanele sunt moderne, cu grupuri sanitare proprii, instalații noi și mobilier modern. În plus, lucrările la blocul operator de la etajul al II-lea s-au finalizat și în curând, operațiile se vor face în săli complet modernizate. Se lucrează în continuare, la Secția ATI.

Am un sentiment de împlinire pentru munca depusă alături de colegii mei din Consiliul Județean Mehedinți, în ultimii ani și se reflectă în condiții foarte bune de tratament pentru pacienți și condiții foarte bune de lucru pentru personalul medical. Proiectul de reabilitare a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin a fost printre cele mai grele investiții, dar toate eforturile au meritat! Sănătate tuturor!”, a mai transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze