Connect with us

Administrație

FESTIVALUL VIEI ȘI VINULUI, LA VÂNJU MARE

Festivalul Viei și Vinului din Vânju Mare, un eveniment cu tradiție în județul Mehedinți, a revenit anul acesta în calendarul cultural, iar joi seara s-a desfășurat un concurs de interpretare, în cadrul celei de-a XXXII-a ediții.

10 tineri concurenți au urcat pe scena Teatrului de Vară din Vânju Mare, cu toții, bine pregătiți, care duc mai departe, cu mândrie, zestrea populară.

Am participat la eveniment cu interes, bucurie și mândrie, pentru că la Vânju Mare sunt întotdeauna acasă. Ediția de anul acesta a fost bine organizată, motiv pentru care îi felicit pe primarul Alexandru Mijaiche, Consiliul Local Vânju Mare și colegii de la Centrul Cultural “Nichita Stănescu”, pentru spectacolul de înaltă ținută care a fost bine primit de publicul numeros din Teatrul de Vară. Seara s-a încheiat cu un frumos recital al solistei Viorica Macovei, venită la Vânju Mare, pentru a împărtăși zestrea folclorică din Bucovina”, a declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți 

Evenimentul continuă în această seară, cu Gala Laureaților, dar și invitați speciali care vor susține recitaluri între care Emilia Dorobanțu și Gelu Voicu.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze