Connect with us

Administrație

CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI, PARTENER ÎN PROIECTUL “RENUNȚĂ LA DEPENDENȚĂ! FII INDEPENDENT!”

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat astăzi protocolul de colaborare între Consiliul Județean Mehedinți și Colegiul Național Pedagogic ,,Ștefan Odobleja”, prin care sprijină implementarea activităților proiectului antidrog ,,Renunță la dependență! Fii independent!”, un proiect curajos, în premieră în județul Mehedinți.

Una din activitățile proiectului vizează  o dezbatere ce va avea loc în data de 11.04.2024, cu privire la dezvoltarea de activități comune între  instituțiile cu atribuții in domeniu. Pe lângă  reprezentanții instituțiilor, vor fi prezenți aproximativ 130 elevi, părinți , cadre didactice și voluntari. 

Am decis să ne implicăm în sprijinirea derulării acestui proiect pentru că vedem cu toții, pe toate mijloacele de comunicare, tragediile care se petrec în rândul consumatorilor de droguri și urmările pe care le are consumul de droguri asupra sănătății și chiar vieții tinerilor! Din acest motiv, îi felicit pe elevii implicați în acest proiect și le doresc mult succes în implementare! O felicit, de asemenea, pe doamna consilier Veronica Nicolae pentru coordonarea proiectului și a elevilor și sper, din tot sufletul, să aibă un efect pozitiv în rândul elevilor din Drobeta Turnu Severin și din județul Mehedinți!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

De asemenea, prin protocolul semnat, Consiliul Judetean Mehedinti intenționează să premieze elevii câștigători ai concursului de idei privind extinderea proiectului in toate liceele din județul Mehedinți. Concursul va fi organizat în etapa „Proiectul nostru, ideile tale”, cuprinsă în proiectul ,,Renunță la dependență! Fii independent!”. 

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze