Connect with us

Administrație

MAI MULTE GOSPODĂRII DIN MEHEDINȚI, AFECTATE DE INUNDAȚII

Ploile torențiale din ultimele ore au creat câteva probleme și în județul Mehedinți, unde a fost necesară intervenția autorităților în trei localități. Pompierii de la ISU Mehedinți au intervenit în cursul acestei zile în satul Plopi, din comuna Tâmna, unde au evacuat apa dintr-o gospodărie, iar ulterior în sartul Peri, din comuna Husnicioara, acolo unde a fost inundat beciul unei locuințe. 

Tot astăzi, în comuna Bălăcița, din cauza acumulărilor de apă s-au format torenți, care au ajuns în gospodăria a doi localnici. Cu o motopompă și un excavator, reprezentanții administrației locale au intervenit și au evacuat apa din curțile și grădinile afectate. 

Situația se află sub monitorizare și pe DN 57, în Clisura Dunării, acolo unde din cauza torenților de pe versanții delurilor, au fost antrenate pietre, care au căzut pe carosabil. Nu au fost blocaje de trafic, dar drumarii  recomandă șoferilor să circule cu prudență, deoarece pericolul nu a fost înlăturat.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze