Niciun comentariu

ION GIUBEGA, ÎMPREUNĂ CU ECHIPA PSD CORCOVA, PREGĂTIȚI PENTRU ALEGERI

Alegerile din 9 iunie se apropie, iar formațiunile politice se organizează pentru a se prezenta în fața cetățenilor. Echipa PSD Corcova se pregătește pentru a veni cu cea mai bună viziune, pentru a dezvolta comuna. Primarul Ion Giubega va candida pentru un nou mandat, din partea formațiunii PSD.

Este o certitudine că Ion Giubega va fi candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Corcova, a doua comună din județ, raportat la numărul de locuitori. Împreună consolidăm echipa pentru alegerile locale din data de 9 iunie și pregătim proiecte importante pentru modernizarea satelor și asigurarea unui nivel de trai mai bun pentru oamenii care au mari așteptări din partea noastră”, a declarat Aladin Georgescu.

Pentru a putea continua toate proiectele începute, este nevoie de o echipă de oameni pregătiți profesional, dar și politic. În acest sens, se consolidează formațiunea PSD Corcova prin venirea consilierului local Pro România, Nelu Enescu.

Astăzi, echipei noastre i s-a alăturat domnul Nelu Enescu, inginer de profesie, director al Exploatării Miniere Motru, cu experiență administrativă, în prezent fiind consilier local în cadrul Consiliului Local Corcova. Am încredere că va reprezenta în mod corect interesele locuitorilor și îi urez bun venit în Organizația PSD Mehedinți! Eu și colegii mei îi sprijinim și le dorim mult succes la alegerile din 9 iunie! Îi mulțumesc și lui Adi Bidilici pentru implicarea în gestionarea campaniei electorale la Corcova!PSD, progres și dezvoltare pentru Mehedinți!”, este mesajul președintelui PSD Mehedinți.

Cu sprijinul președintelui organizației județene PSD, Aladin Georgescu, sub atenta organizare a responsabilului de zonă, Adrian Bidilici, Ion Guibega este pregătit pentru a câștiga un nou mandat de primar. Echipa îi este alături, lui și tuturor locuitorilor din Corcova.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: adrian bidilici, aladin georgescu, Ion Giubega, Nelu Enescu, Primăria Corcova, psd

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed