Connect with us

Politică

PÂRĂIE SCENA POLITICĂ DIN SEVERIN, CONSTANTIN GHERGHE SE VREA DIN NOU PRIMAR

Constantin Gherghe, o figură controversată din peisajul politic al municipiului Drobeta-Turnu Severin, anunță, din nou, că își va depune candidatura pentru funcția de primar în alegerile locale din 9 iunie, din acest an. Cu o experiență anterioară atât ca viceprimar în perioada 2004-2008, cât și ca primar între 2008 și 2016, Gherghe se află acum în căutarea unei noi dorințe de a conduce primăria Severinului.

,,Oraşul nostru nu mai are nicio perspectivă. Suntem într-un moment crucial și nu pot rămâne indiferent. Trebuie să decidem dacă rămânem pe loc sau reluăm calea dezvoltării. Momentele dificile se parcurg cu oameni ambițioşi, curajoși şi hotărâți. Cu gândul la viitor m-am alăturat alianței Dreapta Unită şi voi candida pentru funcția de primar al municipiului Drobeta – Turnu Severin.” este mesajul lui Constantin Gherghe, publicat pe pagina sa de socializare.

Cu toate acestea, trecutul său nu este lipsit de controverse. În 2016, Gherghe a surprins mulți oameni prin demisia sa din funcția de primar cu doar două luni înainte de încheierea mandatului, fără a oferi o explicație publică, pentru gestul său. De-a lungul mandatelor sale, a fost implicat în mai multe scandaluri care au stârnit critici vehemente, care au afectat imaginea sa publică.

În ciuda acestor obstacole, Gherghe nu renunță la ambițiile sale politice. În 2020, el a revenit în cursa electorală, candidat pentru primăria Severinului din partea partidului Pro România, obținând un număr de 3900 de voturi, clasându-se pe locul trei, la o diferență semnificativă față de primii doi candidați, actualul primar, Marius Screciu(PSD)și viceprimarul Daniel Cîrjan(PNL).

Alegerile din 2024 reprezintă o nouă oportunitate pentru vremelnicul Gherghe, să-și demonstreze capacitatea de a mai aduna electorat. Răspunsul final la această întrebare va fi dezvăluit în ziua scrutinului, pe data de 9 iunie, la fel ca în scrutinul din 2020, atunci când severinenii i-au arătat lui Constantin Gherghe că nu îl clasează printre favoriți.

sursa foto: facebook Constantin Gherghe

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze