Connect with us

Administrație

TEREN DE FOTBAL PENTRU COMUNA VRATA

Un nou teren de sport a fost inaugurat în comuna din sudul județului Mehedinţi, comuna Vrata. Cu spirijin din bugetul Consiliului Județean s-a reușit construcția unui teren de fotbal, pentru comunitatea de acolo.

Zeci de tineri din Salcia, Obârșia de Câmp, Cujmir și Vrata, s-au bucurat de o competiție de fotbal în cadrul “Cupei Primăverii la fotbal”, organizată cu ocazia inaugurării noului teren construit de administrația locală.

“Susținem aceste investiții pentru că îmi doresc să promovăm sportul și activitățile recreative în mediul rural, în special în rândul tinerilor.Acest teren de fotbal reprezintă nu doar un loc de întâlnire și distracție, ci și o oportunitate de a încuraja implicarea tinerilor în activități sănătoase și constructive, ceea ce duce la formarea unui stil de viață activ și echilibrat, la dezvoltarea valorilor precum fair-play-ul, disciplina și echipa. Îl felicit pe primarul Dan Căpraru pentru realizarea acestui obiectiv și îi doresc mult succes pentru implementarea proiectelor pe care le are pentru perioada următoare! Îi felicit, de asemenea, pe tinerii înscriși în competiția de astăzi!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, prezent la eveniment alături de vicepreședintele Ionică Negru, deputatul Alin Chirilă și mai mulți primari din localitățile învecinate.

” Vreau să-i mulțumesc domului președinte Aladin Georgescu pentru susținerea în realizarea acestui proiect, dar și pentru toate celelalte proiecte în care suntem sprijiniți. Vreau să îl asigur că noi, locuitorii comunei Vrata, îi suntem recunoscători și alături în viitor. Mulțumesc de asemenea Asociației Județene de Sport, pentru competiția în care au fost implicați elevii celor patru școli, Vrata, Cujmir, Obârșia și Salcia”, a transmis primarul comunei Vrata, Dan Căpraru.

La nivelul județului Mehedinţi au fost alocate fonduri pentru construirea de terenuri de sport mai multor localități rurale, de către Consiliul Județean Mehedinți, pentru a încuraja un stil de viață sănătos, prin practicarea mișcării.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze