1 comentariu

ÎNCĂ 43 DE STRĂZI DIN DROBETA-TURNU SEVERIN VOR FI ASFALTATE, PRIN PROGRAMUL NAȚIONAL “ANGHEL SALIGNY”

Continuă cel mai ambițios proiect de modernizare a infrastructurii rutiere din municipiu. Primarul Municipiului Drobeta-Turnu Severin a semnat astăzi, la Ministerul Dezvoltării, contractul de finanțare pentru modernizarea și construirea a 43 de străzi, mare parte dintre acestea fiind în cartierele nou formate.

Este o investiție extrem de importantă pentru cartierele aflate în plină dezvoltare, care nu au beneficiat până acum de condițiile necesare unei zone urbane moderne. Odată cu asfaltarea acestor străzi îndeplinim un obiectiv important, în ceea ce privește modernizarea întregii infrastructuri a orașului. Continuăm să atragem bani pentru dezvoltarea comunității, pe toate sursele și axele disponibile, pentru că investiția în modernizare, înseamnă investiție în viitor.” A precizat primarul Municipiului Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu 

Asfaltarea celor 43 de străzi se va realiza prin Programul Național “Anghel Saligny”. Proiectul are o valoare de 43 de milioane de lei, iar alte 8 milioane sunt fonduri de la bugetul local.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: anghel saligny, asfaltare strazi, drobeta turnu severin, marius screciu, restartnews

Articole asemănătoare:

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed