Connect with us

Restart News

PROPRIETARUL CÂINELUI SALVAT DE LA DUBOVA ADUCE MULȚUMIRI POLIȚIȘTILOR , PENTRU INTERVENȚIA PROMPTĂ

Proprietarul câinelui salvat, după ce a fost împușcat de un bărbat, în localitatea Dubova le-a mulțumit polițiștilor, pentru intervenția rapidă, fără de care animalul nu ar fi supraviețuit.

Eu nu mă aflam în localitate, în momentul acela. Le mulțumesc polițiștilor care au ajuns repede și mi-au salvat câinele. Dacă dânșii nu erau, câinele nu ar fi supraviețuit, acum starea lui nu este atât de bună, dar sperăm să își revină, pe viitor.” A declarat proprietarul câinelui.

Incidentul a avut loc pe data de 14 martie, când un bărbat de 36 de ani din comuna Svinița a observat un alt individ împușcând un câine pe raza comunei Dubova. 

La fața locului au sosit polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Biroului pentru Protecția Animalelor, care au identificat și reținut bărbatul responsabil. Craioveanul de 40 de ani ar fi intenționat să împuște un șacal, dar a nimerit câinele. 

Acesta a fost transportat la o clinică veterinară pentru îngrijiri medicale, iar acum se recuperează sub atenta supraveghere a medicilor veterinari.

Bărbatul a fost găsit fără autorizație de vânătoare și a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat autorităților pentru luarea măsurilor legale.

În urma incidentului, polițiștii au ridicat două arme, 19 cartușe și un tub cartuș cu capsa percutată, iar pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă fără drept, braconaj și rănirea cu intenție a animalelor.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze