Connect with us

Administrație

INVESTIȚIE ÎN EDUCAȚIE: TEREN DE SPORT ÎN SATUL COLIBAȘI

În această după-amiază a fost inaugurat, în satul Colibași, un teren sintetic de fotbal, destinat copiilor, dar și adulților care vor să facă sport.

Împreună cu colegii mei, senatorul Liviu Mazilu, deputatul Alin Chirilă, secretarul de stat, Bogdan Simcea și reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Mehedinți, am asistat în această seară la primul meci de fotbal pe care copiii l-au jucat pe noul teren.Îi felicit pe beneficiari și le doresc mult succes la meciurile pe care le vor juca aici! Orice investiție în educație este o investiție în viitorul județului!,” a precizat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți 

Acesta este cel de-al doilea teren construit în comună. Primul a fost construit lângă școala din Malovăț cu fonduri de la Consiliul Județean. 

De altfel, la Grădinița din Colibași funcționează și grupă cu program prelungit ceea ce arată preocuparea administrației condusă de primarul Michescu pentru cei mai mici locuitori, cărora le sunt asigurate mesele pe parcursul zilei. 

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze