Connect with us

Regiunea Sud-Vest

ACCIDENT RUTIER PE DN6, ÎNTRE TEREGOVA ȘI ARMENIȘ: DOUĂ VICTIME, UN ȘOFER ÎNCARCERAT

În această dimineață, la ora 05.30, pe DN 6, între Teregova și Armeniș, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei ansambluri de vehicule.

În timp ce un bărbat de 44 de ani, cetățean bulgar, conducea un ansamblu de vehicule, din direcția Orșova către Caransebeș, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă periculoasă la stânga, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule condus de un alt cetățean bulgar, în vârstă de 53 de ani.

În accident a fost implicat un al treilea ansamblu de vehicule înmatriculat în județul Bihor, care circula in spatele ansamblului de vehicule condus de bărbatul de 53 de ani, în direcția Caransebeș-Orșova, cele două intrând în coliziune față-spate. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorilor auto de 44 și 53 de ani, care au fost transportați la spital. Doi dintre conducătorii auto au fost testați cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, rezultate fiind negative, iar în cazul celui de-al treilea sunt recoltate mostre biologice la unitatea medicală,” transmite IPJ Caraș Severin

În urma evenimentului au rezultat două victime: un șofer rămas încarcerat, iar cel de-al doilea șofer, conștient, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital.

Echipajul de descarcerare a acționat imediat pentru extragerea celui de al doilea șofer, care a fost preluat de echipajul SAJ, în stare de conștiență, în vederea transportării la spital pentru investigații suplimentare. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers!“, precizează ISU „Semenic“.

Două echipe de poliție rutieră acționează la fața locului pentru dirijarea traficului și prevenirea evenimentelor rutiere.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze