Connect with us

Regiunea Sud-Vest

UCIS DIN GELOZIE 

Un bărbat a fost ucis în această dimineață cu mai multe lovituri de cuțit de un coleg de serviciu. Potrivit Oltenia Tv, crima a avut loc într-unul din vestiarele SC Reloc SA, motivul care a stat la baza agresiunii fiind gelozia. Incidentul a fost reclamat la 112 în jurul orei 7. 

În dimineaţa zilei de 09 ianuarie a.c., ora 06.40, polițiștii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizați prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Craiova, un bărbat a fost agresat fizic. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, fiind găsit un bărbat de 50 de ani, din municipiul Craiova, în stare de inconștiență. La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanță din cadrul SAJ Dolj, din păcate fiind constatat decesul bărbatului de 50 de ani.

Sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost constituită echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic. Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind desfăşurate activităţi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie dispuse măsuri în consecinţă”, precizează reprezentanții IPJ Dolj.

sursa foto: oltenia tv

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze