Connect with us

Restart News

CONTRACT DE EXECUȚIE PENTRU REABILITAREA DRUMULUI JUDEȚEAN NICOLAE BĂLCESCU – DĂNCEU

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a semnat astăzi, contractul de execuție a lucrărilor de reabilitare/modernizare a DJ 564 Nicolae Balcescu (Vânju Mare – Intersecție cu DN 56A) -Viașu-Pătulele-Dănceu (comuna Jiana).

Este vorba despre un drum important pentru locuitorii din Vânju Mare, Jiana și Pătulele, care așteptau această investiție. Constructorul desemnat pentru acest proiect și-a propus să încheie lucrările înainte de termen, având în vedere importanța proiectului pentru locuitorii din zonă.

Vom depune toate eforturile ca să încheiem acest lot 2, înainte de termenul contractual, deoarece acest drum este foarte important, atât pentru locuitorii zonei, cât și pentru faptul că el creează premisele unor investiții viitoare importante,” a declarat Eugen Gogan, reprezentantul firmei care se ocupă de realizarea acestor lucrări 

Pe lângă reabilitarea drumului, se vor realiza și accese la proprietăți, legături cu drumurile laterale, parapet, 37 podețe noi, rigole, indicatoare și marcaje rutiere.

Am atras fonduri europene pentru realizarea proiectului tehnic, iar în urmă cu trei săptămâni am semnat contractul de finanțare, tot cu fonduri europene, în cadrul Programului Regional 2021-2027. Mă bucur că alături de mine și constructorul care a câștigat licitația, astăzi au fost și primarii orașului Vânju Mare, Alexandru Mijaiche și Stelian Stăncioiu, de la Jiana, care vor merge și le vor spune oamenilor că drumul județean care traversează localitățile lor se va reabilita în scurt timp,” a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Lungimea traseului este de 12,425 km, iar valoarea contractului de execuție este de 40 940 453,02 lei, cu TVA.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze