Connect with us

Restart News

CRIMINALUL ÎȘI RECUNOAȘTE FAPTA, ȘI-A UCIS PROPRIA MAMĂ ȘI NU REGRETĂ

Declarație halucinantă a fiului ce și-a ucis mama, cu sânge rece. Acesta a fost dus la audieri, în cătușe, de mascați.Întrebat de reporteri dacă regretă ceea ce a făcut, acesta a spus:

Nu (nu regret). Mama mea a înnebunit cu capul și nu a avut nicio șansă. Nimeni nu a avut grijă de ea”, spune făptașul, fără a avea vreo urmă de regret pe chip.

Tânărul de 28 de ani, vizibil afectat din cauza consumului de droguri, șochează prin felul în care descrie fapta sa. În concepția lui, o mamă disperată, care nu își putea ajuta fiul să renunțe la viciu, se face vinovată de propria-i moarte.

Femeia este catalogată de el ca fiind ” dusă cu capul”, motiv pentru care, acesta a hotărât să-i curme viața. Despre discernământul tânărului criminal se pot distinge două aspecte. Acela că încearcă să își justifice fapta, prin aruncarea vinovăției la mamă, iar un alt aspect, după comiterea crimei, s-a urcat în mașină, a condus până la Izvoru Bârzii, Halânga, unde le-a spus fratelui și tatălui său că a ucis-o. Aceștia au fost și cei care au alertat poliția.

Anchetatorii îi audiază în continuare pe toți posibili martori, iar criminalul, dacă se va dovedi că a avut discernământ în momentul crimei, riscă ani grei de închisoare.

Pare o ironie a vieții, căci cea care i-a dat lui viață, mama, a fost ucisă cu sânge rece de propriul copil.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze