Connect with us

Politică

CONSTANTIN POPESCU, PREȘEDINTELE PSD ORȘOVA, ÎN MIJLOCUL ORȘOVENILOR

O acțiune a avut loc în acest weekend în municipiul dunărean Orșova, acțiune menită să marcheze ziua de 1 Martie, cu flori în dar, și totodată, prezentarea orșovenilor bilanțului celei mai mari organizații politice, PSD, în ceea ce privește măsurile adoptate de Guvern, la nivel național, pentru pensionarii României.Constantin Popescu, președintele PSD Orșova, împreună cu echipa și primarul Marius Stoica, au stat în mijlocul oamenilor, pentru a le asculta doleanțele, atât pe plan local, cât și național. Argumentele unui trai mai bun, vin din măsurile reale, pe care, formațiunea politică a reușit să le implementeze.

Am fost prezenți printre orșoveni pentru a marca venirea primăverii, ziua de 1 Martie, cu o floare, un gând frumos și intenții bune de viitor.Împreună cu colegii mei din organizația PSD Orșova și primarul Marius Stoica am stat de vorbă cu locuitorii orașului nostru, pentru a identifica problemele acestora, dar și pentru a prezenta întregul bilanț al PSD, de la nivel național, în această perioadă de guvernare.Fără dubii, Partidul Social Democrat este singurul partid care s-a preocupat de nevoile reale ale populației, de majorarea veniturilor seniorilor acestei țări, care nu au fost luate în considerare de alți factori politici. Acest lucru a fost recunoscut și apreciat de orșovenii cu care am interacționat, căci, din spusele dumnealor, veniturile pensionarilor au crescut prin măsurile propuse de PSD și vor mai crește, reușind astfel, să-i ajute la cheltuielile lunare. Acțiunea a fost una făcută cu drag, printre oameni, pentru oameni, așa cum ne place nouă, căci noi suntem PSD, reprezentanții celor care au crezut și cred, în continuare, în noi”, a declarat Constantin Popescu, președinte PSD Orșova și consilier local.

Prezent în rândul orșovenilor cu echipa PSD a fost și Marius Stoica, edilul urbei. Acesta s-a alăturat partidului care a reușit să facă pentru oameni, ceea ce nimeni nu a reușit în ultimii 30 de ani.

Împreună cu colegii mei din PSD am stat de vorbă cu orșovenii, pentru a le mulțumi că ne sunt alături. Încrederea pe care o au în noi, ne determină, ca de fiecare dată, să facem numai lucruri bune, atât în Orșova, cât și pe plan național. Eu le doresc tuturor orșovenilor o primăvară frumoasă și îi asigur de tot sprijinul meu, în calitatea pe care dumnealor mi-au dat-o”, este declarația primarului Marius Stoica.

Acțiunile realizate de formațiunea politică nu se ridică la nivel de vorbe, sau intenții, așa cum ne-au obișnuit cei care sunt actori în politică, ci vin cu realizări și fapte concrete. De când PSD-ul a intrat la guvernare, după dezastru PNL / USR, veniturile românilor au început să crească. Pensiile au fost majorate, ținând cont și de prețurile care au crescut, pentru a echilibra veniturile.Este dreptul fiecăruia dintre noi, după o viață de muncă și o contribuție la bugetul statului, să primești înapoi o pensie decentă, pentru traiul de zi cu zi.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze