Niciun comentariu

UN ALT DRUM JUDEȚEAN DIN MEHEDINȚI VA FI REABILITAT, DRUMUL JUDEȚEAN DĂNCEU – JIANA – SCĂPĂU

În debutul ședinței lunare a Consiliului Județean a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor de reabilitare/modernizare pe DJ 564, de-a lungul localităților Danceu (km.12 +747) – Jiana – Scapau (intersectie cu DJ 562, km.25+720.

Lungimea totală a tronsonului ce va intra în lucru este de 13 km, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene în valoare de 28 121 679 lei. Acesta este primul tronson pentru care se semnează contractul de execuție din cele patru pentru care, la mijlocul lunii februarie, s-a semnat contractul de finanțare în cadrul Programului Regional 2021-2027.

Documentația tehnică s-a realizat printr-un alt proiect finanțat cu fonduri europene în cadrul Programului Operațional Asistență Tehnică, astfel că în scurt timp vor începe lucrările”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Pe lângă modernizarea drumului, se vor face legături cu drumurile laterale, accese la proprietăți și trotuare în interiorul localităților, se vor construi 7 podețe noi și se vor reabilita alte 4, se va monta parapet pe o distanță de 4 km și se vor realiza rigole.

Am speranța că va fi un drum bun, așa cum sunt si celelalte modernizare de Consiliul Județean în ultimii ani.Perioada de execuție este de 24 de luni, dar constructorul poate finaliza lucrările într-un termen mult mai scurt.”, a conchis președintele CJ.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: aladin georgescu, consiliul judetean mehedinti, Drumuri județene, Stelică Stăncioiu

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed