Connect with us

Administrație

LUCRĂRILE LA CLĂDIREA SPITALULUI ORĂȘENESC DIN STREHAIA SUNT FINALIZATE

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, alături de prefectul județului Mehedinți, Alin Isuf, parlamentarii Liviu Mazilu și Alin Chirilă au vizitat clădirea Spitalului Orășenesc din Strehaia, după ce s-au finalizat lucrările realizate în cadrul proiectului finanțat prin “Programul Național de Dezvoltare Locală II”.

Vă mărturisesc că am găsit acum o unitate medicală modernă, echipată cu mobilier și dotată cu aparatura prevăzută în proiect. Astăzi s-a făcut o pre-recepție, în sensul în care, împreună cu domnul primar, Ioan Giura, conducerea Direcției de Sănătate Publică și cea a Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin, am evaluat eventualele completări în ceea ce privește dotarea și aspectele legate de autorizare, pentru ca la momentul recepției, totul să meargă cât mai repede și în scurt timp, unitatea medicală să devină funcțională.Inițial, va funcționa ca secție externă a Spitalului Județean de Urgență, pentru ca apoi, prin demersurile făcute de domnul primar, cu sprijinul nostru, să devină Spital Orășenesc! a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Modernizarea spitalului s-a realizat printr-un proiect finanțat cu fonduri guvernamentale în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală. Obiectivul a primit finanțare, după ce Consiliul Județean Mehedinți a trecut pe fonduri europene proiecte finanțate inițial pe PNDL, astfel încât, să se poată finanța această lucrare atât de importantă pentru această comunitate.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze