Niciun comentariu

PRIMĂRIA ORȘOVEI ANUNȚĂ ATRIBUIREA DE LOCURI DE PARCARE 

Primăria Municipiului Orșova anunță că va atribui locuri de parcare pentru posesorii de autoturisme cu domiciliul pe străzile: Castanilor, Decebal, Eroilor, Crizantemelor, Alee Decebal și Marinarilor.

Până la data de 15 martie, doar cetățenii care locuiesc în zonele unde Primăria a amenajat parcări rezidențiale și care îndeplinesc condițiile prevăzute în Regulament pot depune cereri. Aceste condiții și detalii suplimentare vor fi furnizate în cadrul Registraturii Primăriei, iar completarea cererii tipizate este necesară pentru a fi eligibil pentru un loc de parcare.

Cetățenii Orșovei, posesori de autoturisme, care domiciliază pe străzile enumerate în tabelul de mai jos, care doresc să dețină un loc de parcare sunt rugați să se prezinte la Registratura Primăriei pentru a completa cererea tipizată și pentru a primi detalii! Până pe data de 15 martie pot depune cereri doar cetățenii care domiciliază în zonele, străzile unde Primăria Municipiului Orșova a amenajat parcări rezidențiale ( vezi tabel anexat)  și care îndeplinesc condițiile precizate în Regulament,” transmite Primăria Municipiului Orșova

Cetățenii care au depus anterior o cerere manuală sunt rugați să completeze acum cererea tipizată disponibilă la Registratura Primăriei. Acest lucru este esențial pentru a asigura procesul eficient și uniform de gestionare a cererilor.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: orsova, parcare, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed