Connect with us

Administrație

Sediul Poliție din Drobeta-Turnu Severin va fi reabilitat

Proiectul de reabilitare și modernizare a sediului Poliției Drobeta Turnu Severin a fost aprobat pentru finanțare în cadrul PNRR. Clădirea, care se află în administrarea Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți și a Consiliului Județean Mehedinți, va fi reabilitată și modernizată cu fonduri europene, după ce Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat cererea de finanțare depusă de Ministerul de Interne, în cadrul PNRR.

Valoarea totală a proiectului este de 10 085 858 lei, urmând să se realizeze lucrări care să crească eficiența energetică a imobilului, între care, reabilitarea termică a clădirii și a sistemului de încălzire, instalarea unui sistem de climatizare, modernizarea instalațiilor de iluminat, dar și
amenajarea de noi trotuare în scopul eliminării infiltrațiilor și
construirea unui nou acoperiș.

“Proiectul este unul important pentru toți cei 170 polițiști și alți angajați care își desfășoară activitatea în sediul Poliției Drobeta Turnu Severin sau la Serviciul Pașapoarte, dar și pentru cei care vin la cele două unități cu diverse probleme.
Consiliul Județean Mehedinți a sprijinit acest proiect încă de la momentul în care au început discuțiile pentru elaborarea lui și va susține implementarea lui pe parcursul tuturor etapelor!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze