Connect with us

Administrație

DRUM MODERNIZAT ÎN MEHEDINȚI, PRINTR-O INVESTIȚIE CU FONDURI EUROPENE ÎN VALOARE DE 11 MILIOANE DE EURO

Cu o investiție de 11 milioane de euro, un nou tronson de drum din județul Mehedinți beneficiază de modernizare, datorită fondurilor europene obținute prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Banii obținuți le-au oferit autorităților județene oportunitatea de a implementa proiecte esențiale pentru reabilitarea infrastructurii rutiere, iar unul dintre cele remarcabile vizează modernizarea DJ 670 Malovăț-Marga, pe o lungime de 22 de kilometri.

Modernizarea DJ 670, Malovăț-Marga, un nou pas făcut de Consiliul Județean Mehedinți pentru îmbunătățirea infrastructurii și facilitarea circulației pe drumurile județene din Mehedinți. Mulțumim, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia pentru sprijinul acordat în implementarea acestui proiect!,” a precizat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți

Acest drum modernizat va îmbunătăți semnificativ condițiile de transport locale, dar va asigura și o conexiune indirectă cu rețeaua transeuropeană de transport TEN-T, prin intermediul DN 67 și DN 67D.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze