Niciun comentariu

ȘOFERI SANCȚIONAȚI DE POLIȚIE, ÎN ACEST WEEKEND. VALOAREA AMENZILOR ESTE DE APROAPE 100.000 DE LEI

În ultimele 24 de ore, polițiștii din Mehedinți au desfășurat acțiuni integrate alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, în tot județul, pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale. 

Polițiștii rutieri au efectuat activități pentru depistarea șoferilor aflați sub influența alcoolului sau substanțelor psihoactive, precum și pentru sancționarea oricăror abateri de la normele legale în trafic.

Duminică seara, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta-Turnu Severin au fost alertați de către un bărbat de 32 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, cu privire la implicarea sa într-un accident rutier cu pagube materiale pe bulevardul Vasile Gionea. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma testării conducătorului auto cu echipamentele disponibile, au existat indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Persoana a fost transportată la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii precise a consumului de substanțe interzise. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal privind conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot duminică, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Orșova au depistat un bărbat în vârstă de 51 de ani care conducea un autoturism pe strada Eroilor, în Orșova, având suspendat dreptul de a conduce vehicule. În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis.

Reamintim conducătorilor auto că, persoana care conduce un autovehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive ori fără permis de conducere și comite un accident de circulație, soldat cu decesul victimei, va fi condamnată la închisoare cu executare, fiind eliminată posibilitatea condamnării cu suspendarea executării pedepsei în astfel de cazuri,” transmite IPJ Mehedinți

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 216 sancțiuni contravenționale, în valoare de 96.305 lei. Pentru încălcarea normelor rutiere au fost reținute 13 permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare. De asemenea, în perioada menționată s-a intervenit la 47 de sesizări, dintre care 26 au fost semnalate prin SNUAU 112.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: amenzi, ipj mehedinți, mehedinti, restartnews, soferi

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed